Benvinguts a la cova de la Cova!

Ja veig que us agrada l’espeleologia... Aquest blog va dirigit a vosaltres, alumnes de 6è de l’escola Itaca i a tothom a qui pugui interessar el seu contingut.

Respon a la necessitat de fer-vos arribar a casa els power points dels temes de Naturals que anem explicant a classe. A partir d’ara s’han acabat les fotocòpies de les diapositives. D’aquesta manera estalviem paper i tinta, evitem la desforestació i la contaminació, guanyem espai a les vostres carpetes i a més podreu veure bé les diapositives al vostre ordinador.

Tots sabem que a la classe molt canó, molta pantalla i molta tecnologia, però després no ens posen les persianes per enfosquir les aules i les imatges es veuen fatal, ens hem d’imaginar de què van.

Complert l’objectiu de disposar des de casa d’aquests materials, qui sap, potser ens engrescarem i penjarem més coses, com les vostres presentacions, experiments, sortides, cròniques, fotografies... el cas és començar.

Per fer boca, aquí tenim els dos primers temes. Recordeu que a més hem d’estudiar pel llibre, fer esquemes i explicar el contingut als ninos de peluix fins que estiguem segurs que sabem explicar el que hem entès.

6 comentaris:

Dani ha dit...

Benvinguda al món dels blogs!

Salutacions a tots els alumnes de la Cova!

Covadonga Astudillo ha dit...

Gràcies, Dani, tu ens has portat de la mà a aquest món tan interessant.

Aleix ha dit...

Hola Cova, els meus pares et feliciten per la idea del Blog i feliciten al teu fill del treball que a fet. I jo us agraeixo perquè ens sera molt util a l'hora d'estudiar.

Petons

Juneid ha dit...

La mare del juneid diu qe es una eina amena per estudiar.


Felicitats per aquest blog tan fantastic i petons de part meva

Anònim ha dit...

Hola Cova, som la Carla i l'Aleix, et voldriem proposar una idea: li podries preguntar a l'Anna si pot penjar els powers points de Socials al teu blog aixi tambe esudiariem de la mateix manera que estudiem a naturals.

Gràcies, Carla i Aleix

Anònim ha dit...

Cova,molt bns powerpoints,van molt bé per estudiar.de part d'en juneid en el seu centre d'estudi.